Lehetek lázas a mandulámtól?
Persze hogy lehetsz, es 18 evesen vetesd ki, mert nagyon komoly kovetkezmenyei lehetnek a mandulagyulladasnak, pl. szivizomgyulladas!
En 20 evesen mentem el a mandulamat kivetetni, miutan 42 fok lazam volt. Amikor a tukorbe neztem, az egesz mandulam szinte feher volt, a gennytol. Eloszor 2 hetig gyulladascsokkentot kellett szednem, csak utana lehetett muteni. Nem altattak, igy egyszerubb volt. Fajdalomcsillapitot kaptam, egyaltalan nem volt veszes a mutet, vegig ebren voltam. Inkabb utana a fajdalom, amikor nagyon nehez nyelni.
Mindenkeppen vetesd ki!
A leírásod alapján krónikus mandulagyulladásod van. Amit kezelni kéne, mert súlyos következményei lehetnek a kezeletlenségnek: az állandó fáradságon kívül, szívizomgyulladás, vesegyulladás és később veseelégtelenség. mindenképpen indokolt a műtét.
A másik pici lány a láz fogalmának nézz utána. Lehet hőemelkedésed a manduládtól amit leírtál ugyan is az. Láz 38 fok feletti testhőmérséklet. Magas láz 39 felett. Szóval fogalmi tisztázás is rád fér. De mindenképp menj el gégészetre mutasd meg a mandulád ott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!