Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Amikor az orvos azt mondja,...

Amikor az orvos azt mondja, hogy: Mondd, hogy ááá, akkor tényleg mondani kell? :D

Figyelt kérdés

Vagy csak kinyitod a szád és kész?

(Csak mert én szó szerint értettem és mondtam is egyszer és nem tudom eldönti hogy normális volt e vagy full gáz :D)

2020. márc. 14. 06:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem ááá-t kell mondani, hanem ÁÁÁ-t, mivel akkor kinyílik a torkod és úgy belát egészen a gyomrodba.
2020. márc. 14. 06:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Gyerekkorombam nálam megtörtént, hogy az orvos mondta, hogy mondjam, hogy ááá, én meg mondtam, hogy "ááá", és becsuktam a számat. Ő meg nézett értetlenül, és én is, és ezt még megismételtük vagy kétszer, mire mondta, hogy "Nyisd ki a szád, hogy megvizsgáljam a torkod!!" És akkor felfogtam, mit akar. Gyerekkoromban szerintem volt valami enyhe fogyatékosságom, mindent szó szerint értettem, így az ááá kérést is. De azt sem értem, miért nem lehet konkrétan mondani, hogy mit szeretne.

Szóval a kérdésedre válaszolva, nem kell mondani az ááá-t, csak tátani a szád :)

2020. márc. 14. 08:17
 3/3 anonim ***** válasza:
59%
Én más betűt szoktam mondani, többnyire a "z-"t vagy az "m"-et.
2020. márc. 14. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!