KORONAVIRUS! Betegszállítóként dolgozom. Naponta rengetek beteg ember kozt vagyok naponta több kórházban. Hogyan tudnék védekezni? A munkáltatóm se kézfertőtlenítőt se maszkot nen biztosít. Én nem tudom beszerezni mert sehol sincs. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2020. márc. 13. 23:33
3/12 anonim válasza:
Kötelesek adni! Ha nem akarsz balhét csapni mert szerény ember vagy, vagy félted az állásodat, akkor kopogj be a nővér szobába, és kérj tőlük. Ott biztos, hogy van! Esetleg vigyél egy kis kiürült fertőtlenítős flakont, hogy öntsenek abba egy kicsit. Annyit biztosan könnyebben adnak, mint egy teljes bontatlan darabot.
4/12 anonim válasza:
Szájmaszk házilag https://www.youtube.com/watch?v=aNjpH5lBZ8w&t=16s
Kézfertőtlenítő helyett inkább a gumikesztyűt ajánlok, és az még kapható.
5/12 lencsefőzelék válasza:
6/12 anonim válasza:
Ezt O.V.Mihálytól ill K.Miklósól kell megkérdezni. Szerintük ugyanis minden rendben ezen a téren.
7/12 anonim válasza:
Ezt a 70-es alkoholt hígítsuk fel 2 deci vízzel hülyeséget hanyagoljuk már.
Szemberöhögnek a vírusok és csak hamis biztonságérzetet ad.
Az átlag vodka is kevés erre, valami bivaly portói vagy kerítésszaggató esetleg, ami eléri a kb. 60%-ot.
9/12 anonim válasza:
Az is jó, de úgy őszintén, ezeket inkább megiszom, nem a kezemre kenem.
10/12 anonim válasza:
9-es
Kend a kezedre, aztán lenyalogathatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!