Szülés óta erősen izzadok. Mi lehet a baj?
Sziasztok.
25 éves vagyok. Mióta megszületett a lányom, attól a perctől kezdve problémám van izzadás terén.
Voltam bőrgyógyászaton, semmi rendellenesset nem találtak. Nem vagyok kövér (57kg vagyok). Konkrétan fürdés közben alaposan megmosom a hónom alját, többször is... Már ajánlották intim lemosót is a mosásához. Majd mikor feltöltözök 5 perc múlva megint nagyon erős szagom van.. Reggel tusolással kezdem a napot, napközben 3x mosom meg a hónom ajlát. Próbáltam többféle izzadás gátlót. Semmi nem használt.
Nem verejtékezem, nem vizesedik át a pólóm, csak büdös.
Nagyon szégyenlem magam miatta, mert tisztálkodom rendesen, és odafigyelek.. De valahogy erre nem találtam megoldást.
Kérem aki nem tud segíteni, az inkább ne írjon. 😑
Szerintem egy endokrinológustól kéne hormonvizsgálatot kérned. Háziorvos tud beutalót adni.
A hormonok megváltozása tud ilyet csinálni.
Addig meg tudom javasolni a Solutio Antisudorica folyadékot, gyógyszertárban kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!