Mit mondjak a dokinak hogy ki írjon táppénzre? (Bővebben lent)
Nincs semmi bajom, csak ki vagyok már bukva, folyamatos 3 műszakozok heti 1 szabadnappal, monoton és unalmas gyári melót végzek, még az is meg van tiltva hogy beszélgessünk egymással, ha beszélgetünk munka közben és meglátja a műszakvezető szól érte....
Szóval most hogy itt az infulenza szezon meg a koronavírus hiszti kihasználnám a helyzetet hogy pihenjek mondjuk 4-5 napot.
Arra gondoltam hogy felhívnám a dokim és megmondanám neki hogy hasmenésem van meg rossz a közérzetem, de nem akarok elmenni a rendelőbe mert félek a koronavírustól és nem akarok beteg emberek közé menni .
Szerintetek inkább menjek be személyesen? Esetleg mást kamuzzak?
Azt tudni kell a dokiról hogy nem szeret táppénzt adni, és nem könnyű átverni ilyesmivel.
Próbáld be... de telefonra szerintem nem ad táppénzt.
Mondjuk a korona most spéci eset. Teljesen be vannak parázva a háziorvosok, joggal.
Akár ki is írhat, de mi lesz utána?
Minden héten táppénzen leszel pár napot, mert nem tetszik a meló?
Inkább válts munkahelyet.
Nem kockáztatnám. Még a végén kiküldi hozzád a mentőt, aztán mehetsz karanténba, tesztek sorozata...
Bemondásra meg nem ír táppénzre ezek nélkül. Jelen helyzetben főleg! Szerintem is keress más munkahelyet, ha ennyire belefáradtál, de ne kamuzz, mert a végén te húzod a rövidebbet. Viszik az embereket, ha gyanús tünetei vannak. Nem hiszem,hogy ez hiányzik neked most.
Dehogy küldi 😃 hányós fosós nem covid.
Már most nem bírják a karanténozást. Minden ismerősömet hazaküldtek teszt nélkül még ha gyanús esetek is.
Kórházi karantén kb már be is végzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!