Hirtelen megszédülés, hányás hányinger, hasmenés. Volt már valakinek hasonló?
Figyelt kérdés
Nos az elmúlt hetem: levertség, gyengeség, nehéz légzés légszomj,ébredés után fülem eldugulva, vérnyomásom vagy magas vagy alacsony, pulzusszám leginkább magas. A szívem szaporán ver, ha fekvő helyzetből felülök már érzem is hogy kalapál. Amit rólam tudni lehet. Dohányzok jó régóta, laktózt nem nagyon bírom, hirtelen fogytam nem rég nagyon sokat. 28/f2020. márc. 13. 17:29
11/13 anonim válasza:
Milyen magas vagy?
Mi egy tipikus napi kajád?
Mennyi volt az a torna időben és aktivításban?
12/13 A kérdező kommentje:
174 vagyok, a torna napi 15-30 perc intenzív felülések hasprések különböző formája és sorozata, a napi kajám változatos, zöldségek tészták húsok váltakozva.
2020. márc. 14. 11:16
13/13 anonim válasza:
Napi 30 perc tornával nem lehet fél év alatt 30 kgot fogyni, vagyis nem ettél eleget, az éhezés és következményei meg okozhatnak ilyen tüneteket...sűrgősen keresd fel az orvosodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!