Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Honnan tudok ffp2 vagy 3...

Honnan tudok ffp2 vagy 3 besorolású maszkot szerezni?

Figyelt kérdés

Immunrendszerem egy krónikus betegség miatt le van gyengítve, és így nem lenne túl szerencsés ha elkapnám a koronavírust vagy az influenzát...

Végig jártam a környező munkavédelmi boltokat, bakrács áruházakat, és neten is próbáltam beszerezni de nem sikerült. Tömegközlekedésen volt hogy arcon köhögtek, meg leprüszköltek, így inkább már dolgozni se megyek. Csak a szabi nem elég erre, és táppénzen se lehetek sokáig...

Jófogáson láttam hogy páran hírdetnek maszkot, de nagyon drágán, 2500ft/darab. Ezeket a maszkokat csak egyszer lehet használni, mert ha leveszi az ember akkor utána már nem ajánlott újból felvenni.

Kb. 3szor cserélünk 1 nap maszkot az minimum 7500ft ezt felszorozzuk 30al, akkor min. 225000ft, és ez több mint pofátlanság...

Ezek a maszkok normál árba max 1000forintba kerültek.

itt egy weboldal amin még a járvány előtti árak vannak.

[link]

2020. márc. 12. 23:38
 1/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Egyelőre sehonnan nem tudsz rendelni. Jófogáson biztos nem vennék.
2020. márc. 13. 00:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Eléggé megfizethetetlen ez így. Én emiatt nem vettem, de ha legyengül lenne az immunrendszerem, megpróbálnám beszerezni. Én úgy csinálnám, hogy otthonra biztos nem viselném, csak akkor ha muszáj vagyok kimozdulni. Úgy talán meg lehet fizetni. Nekem Fb-on bedob még kapható maszkokat, de egyelőre halogatom, mert tényleg nagyon drága.
2020. márc. 13. 05:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát, kicsit korábban kellett volna felébredni, mostanra már hiánycikk amihez nem lehet hozzájutni. :(

A sok birka elkapkodta az ilyenek elől, akiknek tényleg kellene...

2020. márc. 13. 08:57
 4/5 anonim ***** válasza:

talán:

[link]

vagy egy kevésbé védő:

[link]

2020. márc. 14. 00:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Szereztem mást félálarcot és hozzá p3-as szűrőt
2020. márc. 26. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!