Honnan tudok ffp2 vagy 3 besorolású maszkot szerezni?
Immunrendszerem egy krónikus betegség miatt le van gyengítve, és így nem lenne túl szerencsés ha elkapnám a koronavírust vagy az influenzát...
Végig jártam a környező munkavédelmi boltokat, bakrács áruházakat, és neten is próbáltam beszerezni de nem sikerült. Tömegközlekedésen volt hogy arcon köhögtek, meg leprüszköltek, így inkább már dolgozni se megyek. Csak a szabi nem elég erre, és táppénzen se lehetek sokáig...
Jófogáson láttam hogy páran hírdetnek maszkot, de nagyon drágán, 2500ft/darab. Ezeket a maszkokat csak egyszer lehet használni, mert ha leveszi az ember akkor utána már nem ajánlott újból felvenni.
Kb. 3szor cserélünk 1 nap maszkot az minimum 7500ft ezt felszorozzuk 30al, akkor min. 225000ft, és ez több mint pofátlanság...
Ezek a maszkok normál árba max 1000forintba kerültek.
itt egy weboldal amin még a járvány előtti árak vannak.
Hát, kicsit korábban kellett volna felébredni, mostanra már hiánycikk amihez nem lehet hozzájutni. :(
A sok birka elkapkodta az ilyenek elől, akiknek tényleg kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!