Miért vagyok büdös?
17 éves lány vagyok
Hónapok óta szenvedek a büdös, szúrós izzadászaggal
Semmilyen dezodor nem hat, egy két óra múlva már büdös szagom van.
Irritáló és undorító.
Mit tehetek ez ellen?
- ha egeszsegtelenul eszel (pl sok csipos, fuszeres etel) attol is lehetsz
- az aluminiummentes dezodorok altalaban gyengebbek mint a hagyomanyos, de erdemes alumenteset venni, mert az legalabb nem okoz mellrakot, probalj ki tobbfelet
- ha nem mulik el, erdemes orvoshoz menni, lehet hornonalis is
Annyit tennék hozzá, hogy nekem egy alu- és mindenmentes dezodor vált be életemben először, a többi csak irritálta a bőröm, nem ragoznám de elég undi volt hozzá illő szaggal.
Most csak aloe gélt és "extranatúr" krémdezodort használok, minden szag elmúlt, pedig régen én is azt hittem, hogy egyszerűen csak extra büdi vagyok..
És ez mire is jó azon kívül, hogy tönkrevágja a bőrt és ki tudja még milyen bajokat okoz? Ez csak vizezett alumíniumkloridos alkohol...
Nekem pl nagyon sokat segített. Óvatosan kell használni, de segít, hogy ne legyél büdös, és ez tizenévesen különösen fontos, ha nem akarod, hogy szétcsesződjön az önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!