Mi lenne az ideális testsúlyom?
Amivel már akár vékonynak számítanék.
Jelenleg 167cm és 56kg vagyok. Nagyon soknak látom. Körübelül mennyit kéne fogynom?
18/L
Számok alapján nem sok, azt lenne fontos tudni hogy oszlik el a testeden, ebből mennyi a "zsír" és izom.
Pl én is a te korodban hasonló paraméterekkel éltem, nekem a combomra rakódott minden, és úgy képzeld ezt el hogy míg felsőkből xses méretet hordtam, nadragbol 38as kellett mert más nem ment fel a fenekemre 😅
Elkezdtem egészségesen étkezni, fehér liszt, cukor kivételével igazából mindent ettem, és nagyon nagyon sok folyadékot ittam, 2 l víz és 2 l zöld tea minimum megvolt
Mellette nem sportoltam, csak sétáltam, mondjuk azt sokat, napi 2 km tutira volt, és 1 év alatt teljesen atalakult a testem, ugyanannyi kiló voltam (53 kg meg 167 cm) , de nadragbol elég lett a 34es, és tényleg sokkal jobb volt a kozerzetem is.
Nőknél – a centiméterben kifejezett testmagasságból vonjunk ki 100-at, majd az így kapott értéket csökkentsük további 10%-al.
A számolás eredményeként kapott érték kilogrammban jelzi a nők ideális testsúlya körüli értéket.
Példa: egy 170 cm magas nő ideális testsúlya 63 kg körül van, mert
170-100= 70, 70-nek a 10%-a=7 és 70-7=63
Első, én is hasonlóan vagyok, nekem is minden a combomra rakódik a hasam meg bezzeg teljesen lapos :D
Szóval lábról szeretnék fogyni csak azt nem tudom hogy kell.
Egyébként 25kg körül van a rajtam lévő zsír, már ha ezt kilóba mérik.
Futást, setalast és guggolasos gyakorlatokat ajánlom ez esetben
Illetve egészséges táplálkozás és sok sok folyadék
#1es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!