Nincs kedvem enni, és idegesít ha éhes vagyok?
Figyelt kérdés
Semmi kedvem enni, amikor kezdem érezni, hogy éhes vagyok, korog a gyomrom, már minden bajom van, hogy megint enni kell majd. Semmi hangulatom hozzá, próbálom minél tovább húzni, hogy ne kelljen ennem. Eddig soha nem volt velem ilyen életem során. 31 éves vagyok, nő.
Mitől lehet ez most? Pár hete tart.
2020. márc. 11. 06:24
1/1 anonim válasza:
Egy kivizsgálást megérne a dolog. Lehet, hogy valamilyen kórokozó van a háttérben, ami kihat az emésztésedre, de lehet valamilyen betegség tünete is. Ha emiatt túl keveset eszel, csak rosszabb lesz, mert még vitaminhiányod is lesz. Kezdj el szedni multivitamint, és igyál gyógyteákat (pl. cickafark).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!