Érnek valamit a multivitaminok?
Figyelt kérdés
Azért merült fel bennem a kérdés mert ugye mindegyik fajta vitaminból csak egy kicsi van bennük. Nem nonamet kezdtem el szedni, de igazából pl 100mg C vitamin helett inkább beveszek egy 500-1000mg-osat nem?2020. márc. 10. 13:17
1/6 anonim válasza:
Olyat kell venni amiben nem mindenből egy pici van, hanem mindenből sok.
Pl Scitec Multi Pro Plus
2/6 anonim válasza:
100 mg-nak nem sok értelme van, inkább 1000.
Más vitaminból lehet, hogy elég a kevesebb.
3/6 A kérdező kommentje:
akkor jól gondoltam, h ezek a tv reklámos multivitaminok semmit se érnek, igaz a scitec dulpa annyiba kerül, de lehet jobban megéri szerzevezetre nézve.
2020. márc. 10. 15:33
4/6 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogyha valamire, akkor az egészségem megőrzésére nem sajnálom a pénzt, a multivitamin pedig kétség kívül támogatja.
5/6 anonim válasza:
Ha emellett döntesz, akkor úgy gondolom megéri költeni rá, valóban nem érdemes ezen spórolni.
6/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Amúgy ha úgy nézzük h kb most 8félét szedek, akkor árban is jobb a scitec pro.
2020. márc. 11. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!