Ha piszkosul erős kávét - mondjuk 3-4 decit - órák alatt fogyasztok el (8-9 óra alatt), akkor is okozhat túlpörgést? És ugyanez a teával, csak arányosan nagyobb mennyiségben?
Figyelt kérdés
A felezési időt bekalkulálva kitolható a hatás kár nélkül?2020. márc. 7. 18:17
1/7 A kérdező kommentje:
Egyszer egy háromszor főzött kotyogóst ittam meg 4-5 óra alatt, és egész nap meg éjjel majd felrobbantam az energiától, de mértem vagy nyolcszor a vérnyomásom, és az is meg a pulzusom is perfekt volt. Szokta jelezni a készülék ha baj van, az nem hibas.
Max én xD
2020. márc. 7. 18:21
2/7 anonim válasza:
Okozhat, de sokat számít, hogy mennyire vagy hozzászokva, általános egészségi állapot, testsúly, stb. Egy időben én 1 korty kávé után is pánikrohamot kaptam, úgy felnyomta a pulzusomat, míg anyukám napi 5-6 kávét is megiszik, és tök nyugodt marad.
3/7 anonim válasza:
Reggel, délbe 3adag kotyogóst iszok meg (összesen 6, esetleg 7). De van még hogy este is iszok (késő délután). De nem pörgök tőle különösebben, meh este ugyan úgy alszok.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, kaptatok felpontozást! :)
2020. márc. 7. 18:32
5/7 anonim válasza:
Abszolút emberfüggő, ahogy már írták, sok tényező befolyásolja. Én 158 centi vagyok és 44 kiló, már napi egy kávétól is megbolondul a szívem :)
6/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz, én 189 centi és 117 kg, sportos testalkat. Van zsír is, izom is.
2020. márc. 7. 19:18
7/7 anonim válasza:
"Én 158 centi vagyok és 44 kiló"
anorexia, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!