Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Minden eredményem...

Mit tegyek? Minden eredményem jó, mégse szép a bőröm lassan 20 évesen.

Figyelt kérdés
Néztek pajzsmirigyet, hormonokat, vérképet. Minden eredményem tökéletes. Ételallergiára is vizsgáltak, szintén nincs. Nincs gyulladásom (se nőgyógyászati, se mandula, a fogaimat is rendberakattam). Nem eszek sok zsíros, fűszeres ételt, se csokit. Napi 2x mosok arcot, minimalizálom a sminkemet (bb krém+ szempillaspirál), használtam már duac, zynerit, sinoren krémet is. Mégis mi a fenét tegyek hogy elmúljanak ezek a dögök? 19(lassan 20) éves vagyok és 5 éve nem tudok szabadulni. Igaz nincs sok, csak 2-3 egyszerre, de nagyon zavarnak már és elegem van, hogy minden ismerősömnek hibátlan bőre van.
2020. márc. 5. 15:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet a fejedben vannak a problémák. Amúgy meg nem ezen múlik, hogy ki akar meg ki nem megd...ni, akkor meg nem ezt fogja nézni-vizsgálgatni.
2020. márc. 5. 15:43
 2/5 A kérdező kommentje:

Ki beszélt it megdu..sról? :D

Van párom, nem ilyen jellegű a problémám, szimplán engem rohadtul zavar, hogy nem szép a bőröm.

2020. márc. 5. 17:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Én abban sem vagyok biztos, hogy nem szép (lehet, hogy csak szétphotoshopolt csajokhoz méregeted magad indokolatlanul), a csávódnak is biztos jó vagy úgy, ahogy vagy. Túlságosan rástresszelsz erre és túlságosan zavar téged...
2020. márc. 5. 18:02
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem hasonlítom magam hozzájuk, hanem az ismerőseimhez.

Mindenesetre nem szép a bőröm és arra lennék kíváncsi van-e valakinek még öltete, hogy mit tehetnék?

2020. márc. 5. 19:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Úgy hallottam, a Paula's choice termékek csodát tesznek, de tapasztalatom nincs, nekem kicsit húzós az áruk.
2020. márc. 5. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!