Curidol 37,5mg/325 mg gyógyszertōl rosszullét?
A hàziorvosom írta fel ezt a tablettàt derékfàjàsra, napi kettōt két hétig, ez volt az elsō napom, hogy bevettem, reggel egyet, es most este a masikat. Egész nap àlmos, nyomott voltam, de most hogy egy óràja kB bevettem a màsodikat eléggé rosszul érzem magam. Fàradt vagyok, àlmos, hànyingerem van és mintha lassabban verne a szívem. Tapasztalt màr valaki hasonlót? Gondolom, hogy ez nem normàlis, menjek vele valahova? Vagy elég lesz ha nem veszem be többet?
20/L
Többet ne vegyél be, de nem elég ha abba hagyod, holnap hívd fel a háziorvost, és mondd el neki is.
Keresni fog egy másik gyógyszert.
Két szemtől még nem lesz bajod.
De többet ne vegyél be, és hívd fel holnap a háziorvost. Vagy menj el hozzá.
Utolsó: ugyanez nekem is, sosem drogoztam de volt egy olyan erzesem, hogy hasonló hatàsai lehetnek annak is. Elkepeszto volt😂
Nekem azóta kiderult hogy petefészekgyulladàs miatt volt a derekfajasom, szóval màr kaptam rà rendes gyogyszert.🤦
4es válaszolónak.
Nem csak, hogybörülnének neki a drogosok hanem aktivan szedik is.
Hatóanyaga a tramadol-hidroklorid.
Az eredeti gyógyszert így is hívják, hogy tramadol de fut még tramadolor, contramal és ralgen néven is gyártótól függően, de mind ugyanazt tudja.
Én imádom. Pörget, nem érzeknfájdalmat, nem vagyok éhes, ugy érzem bármira képes vagyok. Jó cucc csak ésszel kell mert addiktív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!