Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez igaz hogy lezárták a Lisz...

Ez igaz hogy lezárták a Lisz Ferenc repülőteret?

Figyelt kérdés
2020. márc. 4. 10:55
 1/7 A kérdező kommentje:
A koronavírus miatt,90%
2020. márc. 4. 10:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis! Ál kamu hír.
2020. márc. 4. 11:09
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

Nem. A repülő távolságok csökkentették a járatszámot, mert kevesebb az utas.

Amúgy meg ne innen tájékozódj. Ha megbízható választ akarsz menj fel a reptér honlapjára. Ha le lenne zárva ki lenne írva.

2020. márc. 4. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
Igaz. Karbantartás miatt.
2020. márc. 5. 08:15
 5/7 anonim ***** válasza:
11%
Igen, én is úgy tudom,hogy nagytakarítás volt. Fertőtlenítenek.
2020. márc. 5. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
nem. A Miláno-ból és annak 100kilóméteres körzetéből érkező gépeket nem fogadják.
2020. márc. 8. 18:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha igaz lenne, nem közlekedne egy rakás egyéb járat és be se kéne mennem dolgozni :D

Annyi igaz, hogy most már a kormány rendelte el, hogy a karantén alá vont olasz városokból érkező járatok nem szállhatnak le, a kínaiakat pedig már lassan 2 hónapja megritkították, heti 10 helyett egy van kb 30-40 utassal. Illetve jobban figyelnek a takarításra, higiéniára, ki vannak rakva kézfertőtlenítők, maszkot is hord pár dolgozó. Volt még az érkező utasok lázmérése is, de az nem tudom, marad-e, mert azoknál a járatoknál volt, amiket már töröltek (Air Chinánál lehet, hogy megy még).

2020. márc. 9. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!