Huszonéves kor felett van olyan ember, aki olyan egészséges, hogy semmilyen tünete nincs?
Én a közvetlen és tágabb környezetemből sem tudok olyat mondani, akinek ne lenne semmilyen egészségügyi problémája 20 év felett.
Nőknél általában nőgyógyászati,hormonális gondok. Férfiaknál migrénes fejfájás, emésztési panaszok.
Nemrég lettem 63 éves, és nincs semmi bajom.
Orvoshoz évente egyszer megyek már vagy 15 éve átnézetni magam, de minden értékem optimális.
Legalább 4-5 éve nem szedtem semmiféle gyógyszert, mért fájdalomcsillapítót sem, nincs sem fejfájásom, se nem szoktam megfázni, a refluxot csak hallomásból ismerem, az emésztésemmel semmi gondom.
Izomfájáson csak akkor van, ha többet sportoltam a szokottnál és izomlázam lesz töle, egyébként nem.
Az egyetlen "problémám" az egészséggel kapcslatosan, hogy a korosztályommal (50+) nem tudok igazan beszélgetni, mert a többség vaahol "fáj", valamije "beteg", nekem meg semmi bajom, ezért engem untatnak a szenvedéseikkel, én meg nem vagyok érdekes nekik, mert nincs semmi panaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!