Hogyan nőhetnék még 5-10 centit?
177 cm vagyok, ma mértem meg, szeptember óta nőttem 2 centit, ezen eléggé meglepődtem mert már 20 éves vagyok:D
Tudtok esetleg valami sportot ami rásegít a növésre?Vagy valami étrend?Jó lenne még legalább 5 centi mert az arányosabb testalkat, nők által is jobban kedvelt egy magasabb pasi.
Nem tudom mennyire számít, de anyukám 156 centi, az apám pedig 175 kb. tehát nem valami magasak.Nem tudom ez mennyire szól bele a dologba.
Kis koromban nagyon lassan nőttem, a tornasorban én voltam a legkisebb, ami nagyon zavart, csúfoltak ez miatt, mindig is szerettem volna magas lenni, hogy ne érezzem magam kicsinek, kevesebbnek mint mások.
Nem vagy ígyse alacsony. Amúgy, ha megálltál a növésben, akkor már nem lehet mit tenni. Márpedig 20 évesen ált. már nem nő tovább az ember, max. kicsit.
Vannak műtétek, amikkel nagy szenvedések árán 5 centit lehet nőni, de nem éri meg.
Hormonális kezelést meg szerintem nem kaphatsz indokolatlanul, csak mert magasabb akarsz lenni. Szóval ne számíts sok fejlődésre az ügyben. Amúgy hangsúlyozom még egyszer, nem vagy alacsony.
14:44
Haha, rohadtul vicces, a nőknek könnyű, mert ők magukra kaphatják igen, de én férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!