Milyen módszereket tudtok javasolni nekem, ha az a célom, hogy reggeltől estig (vagy tovább) megállás nélkül hajtsak és csináljak valami érdembelit?
Koffein kizárva, akkora a toleranciám hogy ha tovább emelném már ritmuszavar lenne belőle szerintem. Sportolok, nem terhelem magam sok nehezen emészthető étellel de eszek azért tisztességes rendszer szerint, alszok eleget, tehát igyekszem karban tartani magam.
Tudtok valami törvényes dolgot (hatóanyagot) vagy valamilyen "rituálét" amivel elérhetem, hogy megállás nélkül csinálnom kelljen valamit?
Annyi mindent eltervezek, de kb a felét tudom megcsinálni a dolgaimnak, mert vagy elfáradok agyilag-testileg, vagy elmegy az időm. Lényegében olyan dolog kéne ami produktívabbá tehetne és "kényszeríthetne" a cselekvésre.
Hogy keretbe foglaljam:
- Futok
- Verseket és novellákat írok
- Terembe járok edzeni
- Dolgozok
- Nyelveket tanulok
- Szórakozni járok
- Rengeteget olvasok
- Ismerkedek emberekkel
- Igyekszem formába önteni a jövőm
- Igyekszem mindig tisztában lenni az aktuális helyzeztel a világban
Tehát lenne mit csinálnom még ezeken felül is, de egyszerűen fel tudnék robbanni mikor elfáradok. Mit tudtok nekem tanácsolni? Kicso a kapacitásom lényegében. Egyszerűen ez nekem kevés, nem érzem így jól magamat.
Van célom, ha ténykedhetek elégedett vagyok, de többet akarok.
A meditációt is csinálom rendszeresen, javít, de nem eleget.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, mindenkinek mentek a zöldek!
Valóban nem árt jobban beosztani az időm, bár pl facebookomat már nem használom, másom nincs, tétlenkedni nem igen szoktam ami elvihetné az időm. Akkor csak jobban megszabott rendszer kell ezek szerint.
A tervezés a jövőmre inkább ötletelés, amikből már x dolgot meg is valósítottam, nem azért írom őket hogy porosodjanak.
Köszönöm az eddigieket nektek!
"Milyen módszereket tudtok javasolni nekem, ha az a célom, hogy reggeltől estig (vagy tovább) megállás nélkül hajtsak és csináljak valami érdembelit?
Koffein kizárva, akkora a toleranciám hogy ha tovább emelném már ritmuszavar lenne belőle szerintem. Sportolok, nem terhelem magam sok nehezen emészthető étellel de eszek azért tisztességes rendszer szerint, alszok eleget, tehát igyekszem karban tartani magam.
Tudtok valami törvényes dolgot (hatóanyagot) vagy valamilyen "rituálét" amivel elérhetem, hogy megállás nélkül csinálnom kelljen valamit?
Annyi mindent eltervezek, de kb a felét tudom megcsinálni a dolgaimnak, mert vagy elfáradok agyilag-testileg, vagy elmegy az időm. Lényegében olyan dolog kéne ami produktívabbá tehetne és "kényszeríthetne" a cselekvésre.
Hogy keretbe foglaljam:
- Futok
- Verseket és novellákat írok
- Terembe járok edzeni
- Dolgozok
- Nyelveket tanulok
- Szórakozni járok
- Rengeteget olvasok
- Ismerkedek emberekkel
- Igyekszem formába önteni a jövőm
- Igyekszem mindig tisztában lenni az aktuális helyzeztel a világban
Tehát lenne mit csinálnom még ezeken felül is, de egyszerűen fel tudnék robbanni mikor elfáradok. Mit tudtok nekem tanácsolni? Kicso a kapacitásom lényegében. Egyszerűen ez nekem kevés, nem érzem így jól magamat.
Van célom, ha ténykedhetek elégedett vagyok, de többet akarok.
A meditációt is csinálom rendszeresen, javít, de nem eleget."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!