Miért történt ez velem vérvételen?
Reggel voltam vérvételen, előtte még itthon ittam vizet. Miközben vártam, álltam a sorban, kicsit gyengének éreztem magam, de úgy különösebben baj nem volt. Leültem a székre és mikor vette a vért a nővér, elkezdtem izzadni és szédülni, aztán nagyon elkezdett vérezni a karom, ahonnan vette a vért, a köpenye tiszta vér lett. Utána lefektetett egy ágyra és ott kellett lennem kb 5 percig és utána mehettem.
Miért volt ez, hogy rosszul lettem? Ittam előtte vizet, 2 pohárral. És miért vérzett ennyire?
Leesett a vércukorszinted. Gondolom vérvétel után kaptál csokit, nem? Ilyenkor azt szoktak adni.
Velem novemberben volt ilyen, hogy majdnem elájultam, de én már végeztem, mikor apától vették a vért én akkor, közben lettem rosszul, szédültem, bedugult a fülem, és mikor apa leült, akkor ültem le, izzadtam én is.
De pár perc után jobban lettem. Nekem nem volt ilyen vérzéses dolog. Kaptam csokit és vizet, lefektettek.
Nem kaptam semmilyen csokit, kérdezték, hogy van-e vizem, akkor válaszoltam, hogy üdítőm van és azt ittam. Ahogy lefektettek, kb rá pár másodperc után jobban lettem. Felemelték a lábam és tényleg kevesebb, mint 1 perc alatt jobban lettem-bár lehet csak nekem tűnt fel, hogy pár másodperc, lehet több volt-már alig szédültem, abbamaradt az izzadás stb.
Akkor vérzett nagyon, mikor a nővér kihúzta a tűt, utána ő szorította, mivel majdnem leszédültem a székről.
Nem gondoltam semmi olyanra, hogy a nővér csinálta volna rosszul. Csak szimplán érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!