Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek van problémám...

Szerintetek van problémám vagy nincs?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap sajnos, sokat ittam.és megkellett hányatnom magam először full pirosasat hánytam..valószínű a málnaszörpös fröccs volt oka és utánna már nem.sikerült hánynom de felébredtem és barnás pirosasat hánytam amiket ettem chips csoki miatt lehetett? Székletem normális volt voltam azóta 2x wcn és az ugyanolyan mint szokott és ma hát 2x lenyúltam torkomon de már vagy nem.hánytam vagy full vehéreset hánytam mert chipset ettem...szerintetek ha vért hánytam volna még lenne valami tünetem? Pánikbeteg vagyok és félek,hogy gyomorvérzésem van..meddig kell még magamat hányatni, hogy kiderüljön van e vérzés? Köszi válaszokat

29 éves lány

2020. febr. 23. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Az a problémád, hogy nincs valós problémád. A gyomorvérzés kiderül a széklet színéből, ha fekete a széklet, akkor lehet. Nem érthető, hogy a hánytatásból miként lehetne következtetni a gyomorvérzés meglétére.
2020. febr. 23. 12:08
 2/4 A kérdező kommentje:
A székletem nem fekete hanem sárgásbarna...mint mindig..a hányásból onnan derülhetne ki, hogy a pirosas véres hányás az utal gyomorvérzésre
2020. febr. 23. 12:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Van. Fejben.
2020. febr. 23. 13:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Pánikbeteg vagyok és hipochonder
2020. febr. 23. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!