Ha háton alszom, tényleg esélyesebb, hogy alvásparalízisem lesz?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy aki háton alszik, annak valószínűbb, hogy előjön az alvásparalízis.
Logikus is, hiszen egyik központi eleme az állapotnak az, hogy úgy érezzük, mintha ülne valami a mellkasunkon.
2020. febr. 18. 15:48
1/3 anonim válasza:
Esélyesebb igen. Háton hosszabb az átmeneti állapot az ébrenlét és az alvás között. Mellesleg én már azt sem értem, hogyan lehet így aludni, nemhogy elaludni.
2/3 anonim válasza:
Igen. Régebben nálam rendszeresen volt, főleg ha háton aludtam. Onnantól mindig a hasamon alszom a párnát is ölelve, hogy nehogy átforduljak.
3/3 anonim válasza:
Nekem évek óta van alvásparalízisem. Hónapokig semmi majd van, hogy 1 éjszaka egymás után 10. Ha hason fekszek vagy az oldalamon még rosszabb, akkor azt érzem mögöttem van valami és még megfordulni sem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!