Miért van a kislábujjam szélén ez a fekete barna pont? Anyajegy? A köröm szélén?
Figyelt kérdés
Most a legutóbb kb két hete vettem észre hogy fekete kis pont van a kislábujjam szélén, linkeltem a képet, tudom nagyon csúnya állapotban vannak most a körmeim, kérlek tekint el ettől és a kérdésre válaszolj (ja és a lábam csak átlátszó fénylakkal szokott lenni festve nem volt uv-lámpa alatt még soha, és a kis fekete pont alatt be is van gyulladva a körmöm vöröses..2020. febr. 17. 23:06
2/5 A kérdező kommentje:
Kb másfél hete voltam bőrgyógyásznál ugyanis a kézkörmeim viszont voltak uv lámpa alatt, mert manikűröztetem rendszeresen és fekete csikok vannak a kéz körmömön a bőr doki arra felírt egy körömkrémet aminek köszönhető némileg a kézkörmeim javultak, kenjem be a lábkörmöm is vele ezen a részen?
2020. febr. 17. 23:09
3/5 A kérdező kommentje:
Bocsi ha nem elég kivehető rá KELL kicsit zoomolni tudom elég csúnyácska most a körmöm :/
2020. febr. 17. 23:19
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos elég sűrűn járok bőrdokihoz mert nem túl hatékony, az anyajegyeim jól atnezi de ezen kívül egy éve nem sikerült eltuntetni a fejbőrömön lévő kis kiuteseket, ahogy a szám mellett lévő ki nem fakadó gyulladt kiütések is ott vannak november eleje óta és hiába kentem azzal amit felírt semmit nem ért, viszont ha mondtam neki az allergiára utaljon be akkor semmit nem mondott...
2020. febr. 17. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!