18 éves lány vagyok 1 éve párkapcsolatban felőlem is és a párom felől is monogám! Hpv szemölcsökkel küzdünk 6 hónapja valaki tud segíteni?
Azt írja, hogy az egészséges immunrendszer elpusztítja a HPV-t. Tehát ne dohányozz, semmi kóla féle üdítők. A helyedben szednék valami multivitamint, D vitamint, C vitamint. Nem biztos, hogy ez segít, de érdemes megpróbálni. Még jobb ha ejárnál valami csajoknak való ezésre. Ha elkezdesz mozogni, az jó értelemben felbolygatja a tested.
Szerintem keress fel egy másik nőgyógyászt, agy többet, mert nem múlik el.
Esetleg egy maszekot.
A pasiddal eggyütt.
A fehérneműket minél nagyobb hőfokon mondjuk 90 fokon mosd h lehet, esetleg vasald ki, h a kis rothadékok amik ezt okozzák, tutira megdögöljenek.
Wc- fertőtlenítés, nyilvános wc használat mellőzése, stb.
Orvos tud csak segiteni. Makacs dolog. Erositeni kell az immunrendszert.
De amit nagyon illene orvosnak elmondania, hogy nem a hutlenseg jele, es azt sem lehet megmondani, mikor kapta meg a fertozes az ember, mert tunetmentesen is lehet es evekkel kesobb okoz tunetet. Nagyon sok ember megkap valamilyen fajta HPV fertozes, de nagy reszuk tunetmentes.
Masik orvos es Google keres oven olyan talalatokra olvass ra, ahol egy valodi szakember velemenye van.
Igazából az oltás megelőzésre van. És attól hogy tünetmentes vagy még hordozó maradsz. De mivel több típusa is van a HPV-nek nem valószínű hogy mindegyiket elkaptad. A méhnyakrákért felelőset se biztos. Ezt beszéld meg egy orvossal.
Ezt a webbeteg-ről másoltam ki: "Egyes szerzők vélekedése szerint vírushordozás igazolása esetén (pozitív HPV teszt) sem értelmetlen az oltások megadása. A HPV-DNS-pozitív, de citológiailag negatív nőknél a HPV elleni oltás védelmet nyújt az ellen a vírustörzs ellen, amivel az oltás beadásakor nem fertőzöttek, az oltás továbbá részleges védőhatást válthat ki a fertőzést okozó törzs ellen is."
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!