Milyen gyakran huztok tiszta agynemut? En 2-3havonta, amiertmeg is szoltak. Egyedul elek, csak en fekszem benne, nem szoktam koszos ruhaban, mosdatlanul belefekudni.
A 2-3 havonta amúgy tényleg kicsit sok idő, de ha neked így jó, meg nem zavar, akkor ne foglalkozz mással.
Kéthetente biztos nem. Általában amikor már úgy érzem, hogy itt az ideje, kb. havonta. Nyilván nyáron pl. amikor izzadok jobban, akkor gyakrabban.
Én is egyedül élek, csak én fekszem az ágyban, utcai, de még itthoni ruhával sem megyek bele soha, csak és kizárólag fürdés után, pizsamában.
Egyébként nem vagyok izzadós, inkább fázós, szóval normál esetben ez sem probléma.
Most, hogy influenzás voltam, pár naponta cseréltem, és magasabb hőfokon is mostam ki. Szóval helyzetfüggő.
Csak ajánlott 2-3 hetente mosni az ágyneműt, lepedőt, hogy eltávolítsuk belőle a port, az izzadtságot, bőrdarabokat, a haj és szőrszálakat.
Hiába nem fekszel bele koszos ruhával, a fent említett dolgok akarva akaratlanul is belekerülnek az ágyunkba.
Ha neked így megfelel, akkor ne foglalkozz mással. Én személy szerint szintén 2 hetente mosom, sokkal kényelmesebben, és pihentetőbben tudok aludni a friss, illatos ágyneműben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!