Mit tegyek ha víz ment a fülembe?
Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 13:25
1/8 anonim 

válasza:

Ki mész a napra, 13 masodperc alatt elpárolog belőled minden nedvesség.
2/8 anonim 

válasza:

ugrálj oldalra hajtott fejjel (arra felé hajtsd, amelyik füledben a víz van) és attól kijön
3/8 A kérdező kommentje:
köszi
2010. júl. 23. 13:41
4/8 A kérdező kommentje:
sajnos egyik se használt ):
2010. júl. 23. 14:02
5/8 anonim 

válasza:

ásítsd ki, vagy befogod az orrod és fujj bele (vigyazz a takonyra, most nem az a cél) ez bedugult fülre jó, de csak akkor ha nem vagy éppen megfázva vagy allergiás mert akkor csk árt.
6/8 anonim 

válasza:

nekem is volt ilyen én sehogy se fojt ki aztán egy éjszakát azon a felemen aludtam amibe víz fojt és reggelre kifojt.
7/8 anonim 

válasza:

dugd bele az ujjadat abba a füledbe (ezzel vákuumot csinálsz), majd fordítsd oldalra a fejed és az ujjad gyorsan vedd ki!
Így ki kell folynia!
8/8 anonim válasza:
Voltunk nyaralni és jó sokat fürödtünk de víz ment a fülembe.De azóta nem jött ki . :((((
Most mit csináljak???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!