Szerintem nem érdemes kockáztatni, én nem mennék vele. Nem hiszem, hogy másokat megfertőzhetsz, de a vízben van minden szenny amit az emberek visznek bele, egy ilyen "jellegű" sérülésnek nem tesz jót.
Mellesleg olyan strandra meg főleg ne menyj vele, ahol sok a cigány, mert ellopják, azt hiszik tényleg aranyból van.
2010. júl. 23. 12:26
2/11 anonim válasza:
Hát te első, nem vagy semmi:)))
Én se mernék elmenni.
2010. júl. 23. 12:29
3/11 anonim válasza:
Hihi:)))
Az előző válasz nagyon tetszett. Én az enyémet odaadnám ingyen:)))
2010. júl. 23. 12:29
4/11 A kérdező kommentje:
énis...!!!:D oda adom vigyék!!!!
2010. júl. 23. 12:30
5/11 anonim válasza:
Ha gyógyfürdőbe mész még segít is. Nem hiszem, hogy más elkaphatja, nevetséges! Azt sem hiszem hogy te bármilyen más betegséggel megfertőződhetsz. Kockázat nő, de sokan nem is tudják milyen betegséggel mennek ki strandra.
2010. júl. 23. 12:38
6/11 anonim válasza:
Nyugodtan menjél strandra. Csak a szokásos higiéniai szabályokat tartsd be. A strand vize sem fertőzöttebb, mint a saját székleted.
2010. júl. 23. 12:45
7/11 anonim válasza:
De hát az emberek 50%-nak van aranyere, csak a 25% nem is tudja, mert nem mindig okoz panaszt. Nem hinném, hogy ezek mind nem járnának strandra. Inkább az a rémisztő, hogy mekkora körömgombákkal járnak strandra! Mert az viszont tényleg fertőző és undi is!
2010. júl. 23. 12:57
8/11 anonim válasza:
Belső aranyérrel nyugodtan. A külsővel akkor nem javaslom, ha be van gyulladva és vérzik, váladékozik. De hát az utóbbi szeeintem egyértelmű.
2010. júl. 23. 13:25
9/11 A kérdező kommentje:
de nincs be gyulladva nem vérzik nem váladékozik...
amőgymeg igazatok van a víz nem lehet piszkosab mint a k*kiXD és mások korom gombával mennek ki fujj
sőtt hallotam olyanról h. kiment strandra mikor megvolt neki.... tamponnal ment a vízbe fujjjjj
2010. júl. 24. 10:45
10/11 anonim válasza:
Hát most nem azért de a tamponból (ha 1 óránként kicseréli) semmi nem jut a vízbe.Nem hinném hogy a te aranyered gusztább...Amúgy nyugodtan mehetsz,apukámnak is van és tegnap simán jött ő is velünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!