Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon fáj a fülem. Mitől...

Nagyon fáj a fülem. Mitől lehet? Bőv. Lent

Figyelt kérdés

voltam 7 napig a balatonon és nagyon sok víz bele ment

a jobb fü,em azóta nagyon fáj...voltunk dokinál az azt mondta h valami féle gyulladás és teledugta minden féle hülyeségekkel...tegnap elmentem egy másik dokihoz az valami tavirózsának a levét ajánlotta... mi lehet a fülemnek a baja?és melyik gyógymód válna be?

2010. júl. 23. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Hallójáratgyulladás. Pont mint nekem :( Nekem is a víztől..nekem a bal fülem fáj. Mondok egy tuti gyógymódot: Otipax fülcsepp és Apranax gyógyszer amit tegnap este 11kor vettem be és azóta nem fáj a fülem. :)) és bedugtam vattával :)
2010. júl. 23. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
ja és az nem tavirózsa hanem kövirózsa. :) vagy ott van még a meleg só...sót melgítesz zokniba és ráteszed a füledre
2010. júl. 23. 12:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem multhéten végig fájt,iszonyatosan. Meleg só+otipax + fájdalomcsilapitok,gyulladáscsökkentők..de igazábol az a fülcsepp használt szerintem.Ha a porcok fájnak a füledben,és a fülkagylód akkor hülsőfül (hallojárat) gyulladás. Ha középfül gyulladásod van (dobhártya mögött felgyülik a váladék),akkor ne melegitsd. D enemhiszem,hogy az van,mondta volna az rovos
2010. júl. 23. 12:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja és jól irták előttem,kövirózsa leve is jó rá,és az aloe veráé is
2010. júl. 23. 12:44
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek aki írt! holnap kiváltom a cseppet
2010. júl. 23. 17:56
 6/6 anonim ***** válasza:
garasone irass gyógyszerészeddel énis voltam fülészeten ezt felírta és azóta nem is fáj :) most volt 3 napja :)
2010. júl. 24. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!