Ez aranyer? Vagy mitol lehet?
Figyelt kérdés
Az anuszommal van 2 problemam. Az egyik, hogy olyan, mintha a kulso gyuru meglenne dagadva es lila szinu. Nem szep latvany, bar nem olyan extremen csunya, mint amiket a googlen talaltam aranyeres kepeket. Viszont egy nem megduzzadt es egeszseges anusznal mindenkepp csunyabb. Keresre tudok keresni googlen az enyemhez hasonlo kepet. A masik ami zavarobb talan: folyamatosan kakis a fenekem egy picit, hiaba torlom ki, mosom meg. 1 ora mulva ujra olyan. Mintha nem zarna rendesen. Pedig nem szoktam rendszeresen analisan szexelni es masztihoz is max evi 2x hasznaltam ezt a nyilast. Mi lehet a baj es hogyan tudnam elmulasztani? Duzzadt fenekkel meg csak csak eljarkalok, de a feknyomos also mar elegge zavaro. Viszketes, veres szeklet nincs. Valakinek volt mar ilyesmi tapasztalata? Mi segitett? Az orvoshoz eleg ciki lenne elmenni, oda csak vegso esetbe mereszkednek.2020. febr. 5. 03:34
1/2 A kérdező kommentje:
Olyan, mint a "before" kepen, csak nincs csomo. Viszont ugyan az a lila duzzanat van az egesz anuszomon, mint ami a before kep csomo nelkuli reszen. Viszont en olyat szeretnek, mint az after.
2020. febr. 5. 05:35
2/2 anonim válasza:
Ez kimondottan egy aranyér, amelyre sokféle megoldás van, itt már százszor le volt írva. Vagy irány a dotore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!