Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet ebből valami probléma?

Lehet ebből valami probléma?

Figyelt kérdés

Ma este anyukámmal elmentünk biciklizni,én meg görkoriztam.Volt egy lejtős rész,ahol megfogtam a biciklit,nehogy elessek. A gyűrűsújjam hozzáért a kerékhez és éreztem,hogy picit fáj.

Mekkora az esélye a vérmérgezésnek?

Miből tudom észrevenni,ha valami baj van?

Mik a tünetei?

2010. júl. 23. 00:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Ne hülyéskedj már. :-) Ebbe nem halsz bele.

Rgyébként csak beírod a gugliba, hogy vérmérgezés tünetei, és kiadja.

2010. júl. 23. 00:15
 2/6 anonim ***** válasza:

esély rá:SEMMI

A vérmérgezés tünete lehet ha piros csík indul el felfelé a sebtől,vagy nem múló vérző,váladékozó seb is okozhat vérmérgezést csík nélkül.

2010. júl. 23. 00:17
 3/6 A kérdező kommentje:

Csak félek,hogy valami rozsdás dologba is belenyúltam.

A víz is csípte,de igazad van :) egy kicsit túlreagálom lehet

2010. júl. 23. 00:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Vérmérgezés nem rozsdától van, hanem baktériumtól.
2010. júl. 23. 00:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom,csak most a szomszédomból indultam ki, ő régebben focizott és a kapu valahogy becsípte az újját,ami rozsdás volt és vérmérgezést kapott tőle.
2010. júl. 23. 00:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez inkább egy jó kis hipochondriára hasonlit nem vérmérgezésre,na de ne aggódj nem megy az olyan könnyen,ráadásul nagyon jó kis tünetei vannak,felismernéd hidd el,és fertőtlenitsd le ha sebed lesz akkor nulla az esély rá.
2010. júl. 23. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!