Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől fáj a hasam? (Kérdésed...

Mitől fáj a hasam? (Kérdésed túl rövid. )

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok. Általában minden nap fáj a hasam, pedig nem kell véccéznem, és nem is kell hogy megjöjjön mostanában,és nem is vagyok felfázva. Középtájon szokott fájni,rövid ideig, általában 1-2 perc és elmúlik, de nagyon fáj. Remélem nem valami betegség.

Orvoshoz hiába megyek, úgyis jó mindig minden eredményem. Egy betegségemmel 4évig jártunk orvodhoz, és mégsem tudtak mit kezdeni vele, szóval tapasztalatokat szeretnék kérni.Nektek volt már ilyen?

2010. júl. 22. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Puffadni szoktál? Az én lányom is 2 évig volt hasfájós, de semmit nem találtak nála. 3 hónapja nincs gondja, egy homeopata gyerekorvos meggyógyította. Kiderült, hogy egy gyerekkori trauma volt az oka ( látta, ahogy a fogaskerekek bedarálják az édesapja karját ) - szorongott, de nem mutatta, elfojtotta az érzéseit.
2010. júl. 23. 00:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem szoktam puffadni, ez is kilőve:S

Úristen, nagyon borzasztó lehetett, sajnálom:S

De... lehet a stressz miatt fáj, vagy nem tudom...

Én kiskoromban voltam nagyon hasfájós..

Errefelé nem érdemes orvoshoz menni, fent már említettem :S

Köszönöm a választ:)

2010. júl. 23. 00:53
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Nézd meg ezt,hátha....

2010. júl. 23. 05:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem ismertem magamra a leírtak alapján:S:)
2010. júl. 23. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Középen, felül fáj a hasad? Vagyis a gyomrod? Vagy lejjebb, ahol a méhed, húgyhólyagod van?
2010. júl. 25. 17:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Középen
2010. júl. 25. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!