Este csak feküdtem. Mikor felültem a hasamba szűró fájdalmat éreztem. A gyomrom fájt. Majd lassan erősödött. És néha gyengült, de újra visszaszúrt ugyan olyan erősen. Mi lehet a bajom?
19/L
Lehet a menzesz miatt? Kicsit megijedtem, ugyanis ennyire erősen még sosem fájt a gyomrom. Nagyon szúr. És "morog".
Néha gyengül lassan. De néha pedig nagyon erősen beleszúr valami.
Mi lehet ez? Hogy vethetek véget neki?
A válaszra való várakozás helyett elmehettél volna az ügyeletre is akár.
Van most fosós hányós vírus, lehet azt kaptad el, vagy köszön be szépen. Vagy valami olyat ettél, ami elrontotta a gyomrod.
Ha nem múlik, akkor orvos, ne itt várj a válaszra, mert 1. nem vagyunk orvosok, 2. nem tudunk mit kezdeni egy akut, fennálló helyzettel, ha kivizsgálás, beavatkozás, gyógyszer szükséges.
Jobbulást!
Köszönöm szépen a választ.
Nem a gyors válaszra vártam, hanem a javulásra. Vagy a rosszabbodásra.
Nem akartam elmenni orvoshoz, mert nem is tudtam hova mehetnék.
Nem Budapesti vagyok, November végén költöztem fel, még nincs pesit háziorvosom.
Sürgősségin pedig a Szombathelyi helyzethez szokva nem akartam 4 órát várni, miközben nem kis fájdalom volt. Még sosem éreztem ilyet.
De azóta elmúlt. Kitaláltam pár dolgot ami hatott is.
Most már csak a kamilla teámat szürcsölgetem.
Köszönöm a választ még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!