Mit tegyek magammal, már az öngyilkosság gondolata kerülget?
Szia! Teljesen átérzem a helyzeted! Engem is gyakran elkap ez a szörnyű érzés,hogy jobb lenne ha mindennek vége lenne!De mindig sikerűl lebeszélni magam. Én 24/L vagyok,nekem sincs semmi szakmám,munkám és ráadás gyógyíthatatlan beteg vagyok.:( És egy olyan ember tart el,akinek én a csicskája vagyok! Muszály ebbe sorsba beletörödnöm,mert nincs senkim.Anyámék betegen dobtak ki a lakásból,és ehhez az emberhez kerültem.:(
Nem szabad a lányok miatt ennyire elkeseredned,tudom a mai nők borzasztóak,de mindig van egy aki valahol elvan bújva.:)Én is ilyen voltam.:) Csak bíztatni tudlak,hogy ne add fel!A "haverjaidat" pedig felejtsd el,azok nem is barátok akik ilyet tesznek! Nem tudom,hogy milyen a hát tered,de egy szakmát bármikor szerezhetsz! Ha mást nem egy mester ember mellé segédmunkásnak és akkor kitanúlhatod a szakmát.Az is egy munka legalább! Szal ne add fel,én sem adom.De ha nem lettél vidámabb akkor elmesélem a bratyóm történetét.Légy jó!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!