Mindenem fáj,23 éves létemre. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 23 éves anyuka vagyok,pár napja tényleg szinte mindenem fáj,a hátammal kezdődött,ma már le sem tudok hajolni,vékonyka vagyok..Mindig ilyen izgő mozgó vagyok,semmi változás nem volt,hogy nehezet vagy jobban megterheltem volna magam..Nem szoktam gyógyszert szedni,nem is szeretnék de ez kezd kikezdeni rajtam.. Illetve úgy érzem pár napja nehezebben kapom a levegőt,folyik az orrom stb.. Na de ez a mindenem fáj.. Szedjem gyógyszert? Vagy orvos? De oda sincs időm eljutni..2020. febr. 3. 15:49
11/12 anonim válasza:
Nekem 6 hónapos a lányok, 2 hónapos kora óta fáj mindenem. Csipom, karjaim, honaljam, nyakam, nyaki gerinc szakasz különösen. 1000 orvosnál jártam mar: hasi uh, mellkasi és gerinc rtg, vér és vizelet vizsgálat, ortopedia, emlo uh szűrés... Igazából nem találtak semmit, minden értékem jó. 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!