Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most használnék először...

Most használnék először tramadol tartalmú gyógyszert beállni. Hogyan adagoljam ahhoz, hogy beálljak? (22 éves,180 cm,81 kg, fiú)

Figyelt kérdés
Van lejárt kodeinem is (105 mg) azt bevehetem?

2020. febr. 3. 15:33
1 2
 11/13 anonim válasza:
76%
Kegyetlen jó a trama, 2 hét alatt elszedtem 2 dobozzal, sajnos nekem már elfogyott... Igazából el sem merem képzelni milyen lehet a heroinról leszokni , még ez is feladja a leckét... 2 napja alig tudok elaludni, izzadok mint k..a templomban, rémálmaim vannak és kib...ttul hiányzik az az érzés amit a tramadol adott.
2020. márc. 30. 16:15
 12/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Egy hónapig szedtem, hetente 4-5-ször, kegyetlen jó volt, minim 120-150 mg. Nálam függőség nem alakult ki, és abba is hsgytam
2020. máj. 3. 09:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm mindenkinek a válaszokat. Egy hónapig szedtem, 120-150 mg, hetente négyszer kb, kegyetlen jó volt. Már leálltam, nem alakult függőség, nem is akartam hogy kialakuljon. Jó tapasztalat volt, de ennyi elég volt.
2020. máj. 3. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!