Hogy bírjak ki hosszú buszutat rosszúlléttel?
Figyelt kérdés
Osztálykirándulásra megyünk tavasszal, több mint 10 óra lesz az út és busszal megyünk ugyebár. Az eddigi leghosszabb utazásom 5 óra volt, nem volt semmi bajom gyógyszerrel, a rövidebb 10 perces járatokkat gyógyszer nélkül is bírom. Nagyon szeretnék menni erre a kirándulásra, csak nem tudom hogy oldhatnám meg azt, hogy a busz közepén vagy végén üljek a barátaimmal, na meg azt, hogy enni is tudjak anélkül, hogy ne legyek nagyon rosszul.2020. febr. 2. 16:33
1/3 anonim válasza:
Ha csak ti vagytok a buszon, akkor úgy könnyű megoldani.
Szerintem a legegyszerűbb, ha kibírod evés nélkül az utat, úgy biztos nem lehet "nagy" baj.
Lehet tévedek, de az ilyen hányós dolgokkal nem a busz elején tanácsos ülni?
2/3 anonim válasza:
Daedalon és/vagy gyömbér cukorka.
3/3 anonim válasza:
Nekem a gyömbér, Cerucal (háziorvos felírja neked, vényköteles, a Daedalon nekem semmit nem használt) segített, illetve a szemfedő. Az evést én nagyon kis adagokban ajánlom csak (ehetsz akár ötször is, csak egyszerre sose legyen tele a gyomrod).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!