Szokott e valakinek olyan lenni, hogy nem jön nyelési inger?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 3 hétben ez nagyon sokszor előfordult. Éjszakai is arra ébredtem, hogy nem tudok nyelni. Aztán próbáltam büfizni, meg felálltam járkáltam és nagy nehezen elmúlt. Aztán éreztem sok a savam. Refluxos vagyok amúgy. Tegnap délután és ma is előjött ez az érzés. Ismét sok sav érzése kísérte. A szám is száraz ilyenkor, nyálam alig van.2020. febr. 1. 20:18
1/2 anonim válasza:
Szedd rendesen a savlekötőt.
Ha rendesen szeded, akkor viszont nem jó a gyógyszer, váltani kell a háziorvos segítségével.
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos már szedtem kB. 8 félét és mind ideig - óráig volt jó. Szoktam salvus vizet is inni. Tartom a reflux diétát, mindent elkerülök ami savat okozhat. Perubalzsam allergiám van, így alapból nem ehetek se csokit, se édes sütiket, illetve fűszeres-borsos ételeket. Ezért is nem értem, hogy gyógyszer mellett miért nem enyhül a refluxom. Most meg társult ez a nyelési zavar, vagy minek nevezzem. Szörnyű.
2020. febr. 1. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!