Vérvételen voltam és csúnya véraláfutás lett a karomon ahol vették a vért, hogyan tüntethetném el?
Figyelt kérdés
Szombaton buliba megyek, a vért hétfőn vették.
Mi a leghatásosabb módszer? Elég csúnyán néz ki!
Íme a kép:
2010. júl. 22. 18:35
1/7 anonim válasza:
Azanyádat! Azt hittem, valami kicsi folt. Ilyet még sose láttam, inkább menj el az orvosodhoz, mert házilag amúgy sem lehet eltünmtetni, de ez már kóros.
2/7 anonim válasza:
Ez teljesen normális. a szövetek közé több vér került, mint általában, de nem kell aggódnod. Eltüntetni pedig csak az idő tudja, mert ugye hosszú ujjú felsőhöz meleg van, az alapozó pedig lefolyik ilyen melegben...
3/7 anonim válasza:
Az időn kívül azért a feketenadálytő-krém gyorsítja az eltűnését. No azzal sem holnap reggelre tűnik el, de azért segít.
4/7 anonim válasza:
Legközelebb a vattabucit minimum 5 percig SZORÍTSD (nem elég ott tartani!) oda...
Amúgy nem kell ezzel orvoshoz menni, kb. 1 hét és elmúlik. Nem lehet gyorsítani az elmúlását semmiféle kencével.
5/7 anonim válasza:
Nem fog smemitől előbb eltűnni. De az utolsónak igaza van. Azért ilyen a kezed, mert nem szorítottad rrá elég ideig vagy elég erősen a vattát. Máskor figyelj rá:)
6/7 A kérdező kommentje:
Igazából oda szorítottam, de a nővér azt mondta ne hajlítsam be a könyököm, hanem nyújtsam ki. Furcsálltam mert eddig mindig be kellett hajlítani és ahogy jött ki a többi ember mind behajlított kézzel ment!
Lehet most jót röhög a nővérke....
2010. júl. 22. 21:20
7/7 A kérdező kommentje:
Ja és mikor kijöttem meg utánavaló nap csak egy apró kék folt volt, és szerda reggelre lett ekkora....
2010. júl. 22. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!