Mikor fogok végre lejönni a cuccokról?
Hát a mefedron + eki kombó elég kemény. Főleg, hogy abban a zőld supermanba biztos volt pmma. Mert a régi zőld superman is tartalmazta. És nem is jött ki ujabb zőld superman. De a kék/sárga/lila/rózsaszin/piros is vagy azt vagy etil-hexedront általában. Bár utóbbi 2 színben lehetett találni jó féléket is! Az biztos, hogy nem csak mdma/mda volt benne. Mert abból megehetsz egy buliban akár 16 db-t is! Max pár óra és tudsz aludni is. És a pma/pmma-val nagyon vigyázni kell, mert rohadt könnyű túladagolni. Más droggak keverni meg kb halálos. Amúgy is elég lett volna oda a 4-cmc az is beadja a szeretettflash és még op-s nyugodságot, kolás flesst is add. Bár nem olyan tisztán mint a régi 4-mmc.
#10 kokain és heroin származékokat? Kizárt, esetleg a katinon származékokat. Mint pl a 4-cmc és azoknak lehet olyan hatásuk mint a kolának! De végülis kérdés az, hogy mit nevezünk kokain származéknak. Pl a dimethocaine szintetikus kokain származéknak minősűl. De nem volt jellemző régen sem, hogy ekibe bele keverjék! Inkább kolát ütötték azzal, ekit, kristályt pedig pentadonnal ütötték ami hasonlított a kolára egy kicsit. Heroin származékokra már nagyobb az esély, mert egyszer felszívtam órba egy ötöd piros dk-t! Ebből van az mdma-s változat ami kb 230 mg-t tartalmaz, meg van ez az újabb amibe fentanyl van! És attól éreztem egy kicsit a heroinos hatást, mert már próbáltam! De pőrgetett mert buliba voltam. Viszont ezután jött a még nagyobb pőrgés és a szeretettflash. Valszeg mdma-t is kevertek hozzá, ami nem éppen egy jó kombó! Rohadt jó volt, viszont ha pl egy felet dobtam volna akkor lehet, hogy korház lett volna belőle! De végülis 7 óra buli alatt sikerűlt azt az 1 db-t ki végezni!
mostanában az ekit/kristályt ezekkel ütik: hexedrone, butilon, 3-cmc, A2, Alpha-PPP, Alfa-Pihp, Alpha-pbp pma, dom
És az alpha cucokkal nagyon ovatosan mert az a "flakka".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!