Agyvérzésem. Van?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Sokat remeg ma a szám bal alsó része igy tikkel mar volt ilyen multkor szememmel...
Az elmult most ez van mi lehet velem ? :/
2020. jan. 25. 21:36
11/22 anonim válasza:
Pedig az egyik ismerősönek volt
12/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi ez :/ pánikbeteg vagyok és ma majdnem rohamot kaptam...
2020. jan. 26. 16:56
13/22 anonim válasza:
Lehet,hogy az egyik ismerősödnek volt vérrögösödése, sőt még remeghetett is a szája,vagy bármilyen része,de annak az oka nem a vérrögösödés volt, hanem az amiatti idegesség.
14/22 anonim válasza:
Lehetett az idegesség is meg vérrög is. De lehet még kezdődő zsába is!
15/22 A kérdező kommentje:
Uhha jó kilátások :/
2020. jan. 26. 21:24
16/22 anonim válasza:
Nem lehet sem zsába, sem vérrög! Hidd már el! A 38%-os válaszolónak sok köze nem lehet az egészségügyhöz. Az arcidegzsába erős fájdalommal jár,akárcsak a vérrögösödés, amikor egy vérrög elzár egy artériát, vagy vénát.
17/22 A kérdező kommentje:
Nekem nincs fájdalmam ...lehet valóban stressz..
Sok rossz ért újabban családi haláleset pl.:/
2020. jan. 26. 22:49
18/22 anonim válasza:
16-os elmomdod,hogy neked milyen egészségügyi végzettséged van?!
19/22 anonim válasza:
El. HID nővér vagyok (tudod mi az?) és 37 éve eü. dolgozó. Most 11 éve körzeti nővér.
20/22 anonim válasza:
Kérdező, biztos,hogy nincs se "vérrögöd",se idegzsábád. De,ha jobban akarsz hinni valakinek,aki igazából azt sem tudja,hogy mit mond,akkor legyen úgy. Menj el a háziorvosodhoz. Talán neki majd hiszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!