Miért szédülök?
Nos ma kezdődött ez az egèsz szédüléses dolog.Konkrétan alig tudtam az előbb kimenni a konyhába annyira szédülök.Azt hozzáteszem hogy egésznap köhögök mivel beteg vagyok,és 3 napja állandóan fekszem ezmiatt.Lehet ettől?Ja és közben folyton monitort bámulom..
Vagy pedig az miatt van hogy 1 hét múlva fog megjönni..?
Eléggé fiatal vagyok (nyolcadikas) és félek hogy lesz valami bajom.
Negatív kommentek hagyjanak
Köszönöm előre is
Na figyelj, kiscsibe! Szóval akkor, most hogy is van ez?
"3 napja állandóan fekszem ezmiatt.Lehet ettől?Ja és közben folyton monitort bámulom.."
Ez önmagában paradoxon. (nézz utána a szó jelentésének, mert nem hiszem hogy beletartozna az álltalad ismert szavak közé)
Fekszel 3 napja, és közben a monitort bámulod?
Hogyan? Az ágyad felett van a monitor?
Ha beteg vagy, és ágynyugalomra van szükséged, akkor ne gépezz, hanem pihenj.
"Vagy pedig az miatt van hogy 1 hét múlva fog megjönni..?"
Ennyi idősen még nem annyira rendszeres a ciklus, hogy egy hétre előre tudnál számolni. Ha mégis így lenne, akkor sem éreznéd egy héttel előtte.
Annak ellenére, hogy otthon vagy, a gépezés mellett figyelj magadra is. Ne gépezz folyamatosan, ne felejts el enni, sokat igyál, és kelj fel néha arról a székről. Mozogj egy kicsit. Sétálj, vidd le/ki a kutyát stb...
"Fekszel 3 napja, és közben a monitort bámulod?
Hogyan? Az ágyad felett van a monitor?'
Mi ebben a furcsa?? Én is per pill heverek az ágyban és itt van az ölemben a laptop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!