Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az extasytól el lehet butulni...

Az extasytól el lehet butulni vagy valami idegrendszeri betegséget össze szedni?

Figyelt kérdés
Életemben 5ször probáltam ki az ekit, egy hete toltam utoljára csak egy picit erős volt, a gondok csak másnap jelentkeztek borzasztó feszült voltam és nem birtam aludni aztán bekerültem a toxikologiára ahol adtak gyógyszert és utána jól éreztem magam egy darabig. Ezek után nagyon depis lettem és szorongos csak nyugatatóval tudtam aludni és létezni. Aztán most már ott tartok hogy nehéz pár alapvető dolgot megcsinálnom pl.: beszélés vagy emlékezés meg nagyon érzékeny lett a bőröm zsibad szinte ha bármi hozzá ér. A neten megnéztem a tüneteket és e szerint vagy parkinson vagy archeimer kor és azóta nagyon parázok nem akarok elbutulni végleg.

2020. jan. 23. 06:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Meg aztán nagyon szorongok és félek kilépni a lakásból ez is elmúlik a hatásával együtt? Pl múltkor amikor elmentem valahova akkor magamra hívtam a mentőt mert azt hittem szívrohamot fogok kapni
2020. jan. 26. 05:13
 12/14 anonim válasza:
Nekem az EKI miatt alakult ki a pánikbetegség. Ennek már másfél éve. Kb egy hetig szedtem, a leállás nagyon nehéz volt, hányingerem volt napokig, nembirtam felkelni, szedultem, enni sem bírtam. :(
2020. febr. 7. 22:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Aludni tudsz?
2020. febr. 11. 16:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia. Én 8 hónapig rendszeresen használtam. És a végén már nem adta ugyan azt. Észre vettem én is magamon ilyen dolgokat amiket soroltál. De nyugi van:) ha még nem is múlt el. De el fog hidd el!

Ha valami kérdésed lenne írj nyugodtan 😊

2020. máj. 2. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!