RÉSZBEN igen, igaza van. Bunkó stílusban marketing kampány részeként adja elő, de a nők szemébe ki nem mondható igazságokról beszél.
Ha nem lenne benne igazság, akkor nem vitatkoznának róla.
Szerintem egy zseni.
A célja az, hogy jobban fogyjanak a termékei. Szerintem beválik neki.
Most kovezzetek meg, de igaza van! Nem nem vagyok Norbi fan, sot amig nem hallottam errol a balhe dologrol azt se tudtam el-e meg. DE a nok es a ferfiak tenyleg mashogy vannak “beprogramozva” ezert masok az igenyeik szexualitas teren. A noknek az anyai oszton vegett fontos az, hogy a ferfi megfelelo-e az apai poszt betoltesere vagy sem emiatt sokszor a lelki elegedettseg is eleg nekik a szexualis vonzalom letrejottehez. Az viszont mindket nemre jellemzo, a vonzalom akkor jon letre, ha ugy itelik meg az osztonok, hogy az adott illeto megfelelo arra, hogy egeszseges utodot hozzanak a vilagra. A tudatalatti a tulsulyt valojaban nem esztetikai okok miatt tartja visszataszitonak, hanem azert, mert egeszsegtelen kepet alkot az illetorol. Ugyanigy van ez egy korosan sovany emberrel is. De ez csak a szexualis vonzalom teren szamit, attol meg emberileg lehet szeretni valakit. Csak nem biztos, hogy az hosszu eveken keresztul elegendo ahhoz, hogy husegesek maradjunk egymashoz. Egyebkent 2017ben vilag 3-ak voltunk a valasi ranglistan, szoval egyertelmu, hogy valami tenyleg nincs rendben. Azert erdemes elgondolkodni egy kicsit..
24/N
Az az igazság, hogy norbikának az ismeretségi köre gazdagoból áll,akiknek semmi dolga nem lenne a vásárláson, zabáláson kívül,de egy szegény 8 orás melót követően nem fog neki edzeni az hogy szétmegy a házassága nem számít!
Amugy a norbi termékeket kostoltam tele vannak vegyszerekkel szarul voltam tőlük!
Vannak tények:
1. Elhízni egészségtelen.
2. A szülés önmagában is kétségtelenül megviseli a női szervezetet, ha még indokolatlanul el is híznak az még ront a dolgon.
3. A házasságok jelentős része válással végződik és ebben a megcsalás jelenségének tagadhatatlan szerepe van.
4. Sok nő tényleg elhanyagolja magát szülés után, mert a gyerek gondozása amúgy is megterhelő, amúgy is otthon van, nem is úgy öltözködik ahogy korábban és nem is úgy viselkedik. Kimerült, kialvatlan, fáradt. Ezek trivialitások.
Viszont:
1. Én ketogén diétát sem terhes kismamának, sem szoptatósnak nem ajánlanék. Egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásra, sok friss (lehetőleg bio) zöldségre-gyümölcsre van szüksége.
2. Szüksége van kíméletes mozgásra, de semmiképpen sem kimerítő edzésprogramra.
Tévedsz!
Ha lúzer lenne, nem lenne nagyon gazdag!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!