Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Flektor fájdalom és gyulladásc...

Flektor fájdalom és gyulladáscsökkentőből lehet minden héten, mindennap 2x bevenni?

Figyelt kérdés
A barátom elküldött,hogy írassak neki megint,pedig múlthéten írattam.Fáj a lába.Azt mondja,ez az egyetlen,ami haszál neki.Na de több héten keresztül mindennap 2 tasakot bevenni?!Félek,valami baja lesz.
2010. júl. 22. 09:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet szedni de nagyon erős és hónapokig nem hiszem hogy egészséges.Testvéremnek egyszer írtak fel ő azt hiszem két hétig szedte(orvos rendelte igy)aztán abbahagyta.Meg édesapám miután kivették a manduláját.Én megmondanám egyébként neki ha ennyire fáj menjen el orvoshoz és irasson ő.Lehet rászokott nem?Én is ismerek olyat aki a sima fájdalomcsillapítóra szokott rá,egyszer átverték és c vitamint kapott és elmúlt a fájdalom.
2010. júl. 22. 10:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Biztosan rá van írva a dobozra, de kérdezd meg a dokit, hogy milyen tartósan lehet szedni. Tartok tőle, hogy hetekig, hónapokig nem, de ezt a gyógyszert nem ismerem.
2010. júl. 22. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!