Az apranax 550Mg fájdalomcsillapító bevétele után mikortól lehet alkoholt fogyasztani?
Tegnap 18:00-kor vettem be egy tablettát ma este pedig hivatalos vagyok egy házibuliba és várhatóan nagyobb mennyiségű piát fogyasztok majd..
Kérdésem az lenne hogy lehet e valami mellélhatás vagy probléma a tegnapi gyógyszer miatt?
Akkor ma már ne igyál!
És 2-3 órán át ne is vezess!
Nekem most írta fel a doki, a tájékozatató azt írja, hogy alkohol fogyasztása a gyomor és bélrendszeri mellékhatások fokozódásával járhat.
Mindenféle "jót" leírnak, remélhetőleg csak a gyógyszergyár védelmében.
"Mellékhatások az alább feltüntetett gyakoriságokkal fordulhatnak elő:
Gyakori (10 betegből legfeljebb 1-et érinthet): szédülés, fejfájás, feledékenység, emésztési zavar, hányinger, gyomorégés, hasi fájdalom.
Nem gyakori (100 betegből legfeljebb 1-et érinthet): álmosság, álmatlanság, aluszékonyság, forgó jellegű szédülés, hasmenés, székrekedés, hányás, kipirulás, viszketés, kiütés.
Ritka (1000 betegből legfeljebb 1-et érinthet): gyomor- és patkóbél fekély, vérzéssel...", de itt az egész tájékoztató is, [link] ha érdekel. De, ha csak egyszeri alkalommal szedted, de idegesítsd magad :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!