Mellkas szúrkálás stressztől?
KB. 1 hete kezdődött, hogy napi szinten vagy 6 alkalommal bele szúr a mellkasomba, vagy hátamba. Szokott lenne extra dobbanásom is sokszor aztán szédülés, illetve erős szívdobogás érzés. Voltam kardiológusnál a napokban, csinált ekg-t, szívultrahangot, azokon rendben talált minden. Jövőhéten felteszik a 24 órás ekg-t és vérnyomásmérőt. Igazából semmit nem mondott a doki. Így ugyan úgy megvan a pánik ezek a tünetek miatt. Nagyon stresszes vagyok, több tragédia is történt hónapokkal ezelőtt a családban és pánikbetegség alakult ki nálam. Na de nem szeretnék mindent a stresszre fogni... Járok pszihologushoz is, gyógyszereket nem szedek rá. Refluxom is van elég erős.
Teljesen kikészítenek a tünetek. De aki volt így, az tudja...
Stressz is okozhatja ezt, vagy valami szív gond lesz? Viszont ultrahangon csak látott volna rá utaló jelet az orvos??
Stessz szerintem, ne idegeskedj annyit! Most is tiszta aggodalom vagy, látszik a kérdésen! :) Nyugi!
Nekem volt olyan hogy azt hittem rákos vagyok, borzasztó volt, aztán kiderült hogy semmi gond
Próbálok megnyugodni és nem agyalni.
Akkor Te is tudod milyen átélni ilyesmit.
Nekem is volt 1 hónap amikor azt hitték egy immunvérkép miatt, hogy egy nagyon ritka daganatom van. Csináltattak egy még speciálisan vérvételt, ami 1 hónap alatt lett kész... Addig az ideget ettem minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!