Vadhúsra paradicsomot jó tenni, vagy irány a sebészet?
Figyelt kérdés
A bal nagylábujj körmömnél van valami cucc,sztem vadhúsnak hívják..gennyezik,fáj,piros.Elég kellemetlen:S A barátom azt mondta,tegyek rá paradicsomot,az kiszívja a gennyet,utána pedig aloe verával fújjam be.A paradicsom már rajta van...:D Szóval ha ez árt neki,kérlek szóljatok időben :D Nem szeretnék a sebészeten kikötni.
Ja és menniy idő míg elmúlik? Olyan 2-3 nap múlva mehetek így strandra?Házi orvost felkereshetek vele?
2010. júl. 21. 20:04
1/7 anonim válasza:
Ne menj el orvoshoz!! Menj pedikűröshőz nekem is begyulladt a nagylábújjam és egy körömpátott tett rá más néven spange [link]
így nézz ki. nekem amikor rá tette 1-2 óra múlva nem is fáj.. Sajnos nekem a másik körmömet sebészeten csinálták nagyon nagy fájdalom volt.. akkor még nem volt ez ha van valami kérdésed kérdezz.!
2/7 anonim válasza:
Háát... ha előbb kérdezel, aztán cselekszel, még megmenthetted volna a paradicsomot, hogy megedd, és akkor valami hasznát is látnád. A lábadat meg vidd orvoshoz.
3/7 anonim válasza:
Egyik barátnőmnek volt, neki levágták, mindenféle házi praktikát kipróbált semmi nem segített neki. Orvosnak mutasd meg!
4/7 anonim válasza:
Ártani biztosan nem árt. Csökkenti a gyulladást, elég hatékonyan. Attól függ konkrétan mi a bajod, lehet teljesen megoldja, lehet enyhíti a tüneteket.
5/7 anonim válasza:
Ja és a paradicsomoat cedd le!! kend be tetran kenőcsel a végén elfertőzödik.. paradicsom gyulladás csökkentő a gennyt nem szívja ki.
6/7 anonim válasza:
A régi házi gyógyitásnál paradicsomot a kelésekre raktak, hogy kifakadjon. Szerintem a vadhús nem gennyes. Ez inkább egy begyulladt köröm lehet. Én a helyedben tetrán kenőcsöt, vagy valamilyen sebhintőport tennék rá. De ha 1-2 nap alatt nem javul, akkor mindenképpen orvos.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:) Ma voltam mégis orvosnál,mert reggelre nagyon csúnya lett,és fájt is eléggé...Azt mondta,körömágy gyulladásom van,Betadin oldatot,hideg kamillatea pakolást kell rá tenni,és Ebrymicin géllel kell 5 napig kezelni.Remélem ezzel másnakis tudtam segíteni :)
2010. júl. 22. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!