Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan leehetnék rá képes?

Hogyan leehetnék rá képes?

Figyelt kérdés
Aza helyzet hogy újabban Rubint Réka add önmagad dvdje segítségével próbálom formában tartani magam, de valahogy nemtudom végigcsinálni ahogy ő mondja megállás nélkül és tudom h nem lehetetlen de nem megy má a sírógörcs kerülget ha megfeszülök is meg kell állnom...NEMSZERETNÉK:S mellette sokat mozgok táncolok is például futni is eljárok. mit tegyek h sikerüljön?
2010. júl. 21. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ha le akarsz fogyni, akkor azt hiszem ez a legjobb módzser: NO PANASZKODÁS! Ha NEMSZERETNÉD akkor ne csináld ;) Kitartást és erőt! Lélekben veled vagyok! ;)
2010. júl. 21. 18:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék lefogyni csak erősödni 170cm és 54kg vagyok tehát szerintem ideális régóta csinálom szerencsére nem fogyok le tőle csak izmosodok megy a leg magic,stepper,bicikli is keményen de ahhoz nem vagyok kötve szval úgy csinálom ahogy gondolom nem dvd szerint:)
2010. júl. 21. 18:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedj. Fokozatosan. Egyre könnyebb lesz. Kitartás.
2010. júl. 21. 18:08
 4/7 A kérdező kommentje:
nem szeretnék panaszkodni csak nemtudom rá a megoldást mit csináljak...:S
2010. júl. 21. 18:09
 5/7 anonim ***** válasza:
inkább menj el kondiba,többet érsz vele.kapsz edzéstervet és mindent a magad tempójában csinálhatsz.a végén kapsz egy jó kis turmixot és irány a szauna. én ezt csinálom és nagyon jó!
2010. júl. 21. 18:10
 6/7 anonim ***** válasza:
ja és én 167cm/48kg és 24L
2010. júl. 21. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is így voltam a Rubint R.val, amíg találkoztam Tatarek Rezsővel..:-) A honlapján 10 perces edzések is vannak, már attól is behalsz, de megvan az 1 órás dvd-je, ami maga tökély. Végig bíztat és ha abbahagyod is mondja, hogy nem az első edzést kell végigcsinálni.

És, mint mondani fogja, ez majd az edzést követően 12 órát fog zajlani a zsírégetés.És valóban, mikor letelik a 12 óra, mintha egyik percről a másikra előjön az összes izomlázad, amid csak van. És nagyon szimpatikus a fickó is, szerintem többet ér, mint a Rr. a műmelleivel.

2010. júl. 21. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!