Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy nagyon...

Miért van az, hogy nagyon nehezen alszom el, pedig csend és sötét van a szobámban?

Figyelt kérdés
Ha lefekszem 23:00 körül, akkor is csak 1:30 felé alszom el, de legkésőbb 5:50-kor muszáj felkelnem, és majd meghalok a fáradtságtól. A baj ezzel az, hogy este felé újra előjön az energiám, és amikor feküdnék le, akkor már megint tele vagyok energiával, és nem tudok elaludni. Milyen módszerek vannak arra, hogy fél óránál tovább semmiképp se tartson tovább elaludni? Mellesleg ez a probléma anyukámat is érinti, de érdekes módon apukám 5-10 perc alatt képes elaludni úgy, hogy szinte bömböl a TV a szobában. Nekem és anyukámnak még csendes és sötét szobában sem megy az elalvás. Mit tegyek, hogy el tudjak aludni? (Hamarabb nem akarok lefeküdni, mert így is kevés a szabadidőm, meg akkor még tovább tartana az elalvás.)

2020. jan. 8. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán bömböljön a TV :) !
2020. jan. 8. 18:39
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok, nem tudsz mit csinálni, bagoly típusúak vagyunk. A pacsirták miatt szenvedünk, nem normális világ, ahol 8 előtt kell felkelnie az emberek többségének.
2020. jan. 8. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!