Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez még nem utal terhességre,...

Ez még nem utal terhességre, ugye?

Figyelt kérdés

Szóval 1-2 napja fáj picit a méhem meg olyan mintha nagy wc-znem kéne folyton de nem erősen csak enyhén,mintha meg akarna jönni, meg a petefészkem is picit szúr néha, és izomláz szerű van a bordám aljában.

Volt szex pár napja,de védekeztünk gumival, de egyszer levette de nem ment el meg semmi.

(tudom tele van ilyen kérdésekkel az oldal .......)

Ja, és egy hét múlva kell megjönnie elvileg.

2010. júl. 21. 13:28
 1/8 A kérdező kommentje:

még annyit hozzátennék,h nem is volt rendes szex,mert alig állt fel neki :$

meg nem valami nagy a mérete,s szerintem ennek is van jelentősége,mert akkor nem jutnak fel a spermiumok.

2010. júl. 21. 13:35
 2/8 anonim ***** válasza:
A kisfarku pasiknak is van ám gyereke....ha nem jön meg,csinálj tesztet.
2010. júl. 21. 13:55
 3/8 A kérdező kommentje:
tudom, de mondom neki alig állt fel.. azért sem folytattuk és akkor nem hiszem h a méhemig elérhetett volna bármi is. nem?
2010. júl. 21. 13:58
 4/8 anonim ***** válasza:
ha már egy kicsit is benned volt, akkor már van esély terhességre. ha levettétek a gumit, vessetek magatokra. attól, hogy nem ment el, símán juthatott el 1-2 spermium a méhedbe. és az épp elég. ha nem jön meg a menzesz, akkor szerintem is csinálj tesztet, bár én a nőgyógyászban jobban megbízok...
2010. júl. 21. 14:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem kell a méhedig benned lennie(max a méhszájig mehet amugy is)

ha a hüvelybe került spermium,abbol lehet terhesség.

2010. júl. 21. 14:31
 6/8 A kérdező kommentje:

értem. és ezek a tünetek mikre utalhatnak?

vagy lehet attól is,h egy hét múlva megjön + ráparázok a dolgokra és azért produkál ilyeneket a testem ?!

2010. júl. 21. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2010. júl. 21. 14:55
 8/8 A kérdező kommentje:
meg hallottam,h ilyen korán még nincsenek ilyen hasi tünetek.
2010. júl. 21. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!