Elmentem plazmat adni mivel veradó is vagyok. Viszont kek zold lett a karom 3napja, soha tobbet nem megyek. Mivel tudom segiteni a gyogyulast?
Azzal nem, hogy dacból hülyeséget csinálsz. Rosszul vettek tőled vért egyszer, emiatt nem akarsz többet segíteni? Igen, ez a te dolgod, de szerintem ostoba és gyerekes reakció.
A gyógyulást nem kell segíteni, addig használd a másik kezedet, amenyire csak lehet. ha akarod, lehet időnként vizes ruhával borogatni, de nem szükségszerű. Ha a véradástól kék-zöld a karod, az max. egy hét alatt felszívódik és elmúlik.
Vert fogok adni de a plazmaadast
kihagyom
Nyugi!
Nem a plazmaadástól lett kék-zöld a karod, hanem attól, hogy rosszul szúrtak meg. Ez bármikor előfordulhat véradáson is. Vagy attól is lehet, hogy a végén nem szorítottad rendesen oda 4-5 percig a vattát a szúrás helyére. Ilyenkor a vér a bőr alá szivárog, és 8-10 napig ocsmány lesz a helye. Aztán felszívódik, mintha semmi nem történt volna.
Akár lehet megerőltetéstől is. Ki tudja?
Én az eddigi 98 alkalomból csak egyszer jártam így. A többi rendben volt.
Koszonom a valaszod
Melle ment a tű sajnos :/
MINDKÉT karomat megszúrták
konkrétan mellé ment az amikor alakos elemek mennek vissza,a tű mellett volt egy buci már akkor amikor ott voltam ..2 hét alatt jött rendbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!